un film de Tudor BOTEZATU
O minune nu ţine mai mult de 3 cadre.

Sinopsis

La îndemnul nevestei, soţul se apucă să vopsească boilerul din baie. Cât aşteaptă să se usuce cel de-al doilea strat de vopsea, el decide să mai vopsească una-alta prin casă. Însă treptat, patima pune stăpânire pe el şi începe să spoiască în argintiu tot ce-i iese în cale, de la clanţele uşilor până la cotoarele cărţilor, de la ghiveciul cu tot cu flori până la blana de vulpe a soţiei.
Când aceasta revine acasă, apartamentul e de nerecunoscut iar soţul complet exaltat de surpriza pe care i-a pregătit-o. Ea ar vrea să dea divorţ, dar nu îl poate părăsi imediat pentru că vopseaua de pe valize nu s-a uscat încă.

FRENEZIE

"O comedie lejeră şi adevărată despre cum uneori, în viaţă, lucrurile ne pot scăpa de sub control..."

Tudor BOTEZATU

 

Get the Flash Player to see this player.
Tudor BOTEZATU
Născut în 1980, Tudor Botezatu a studiat jurnalismul la Iaşi, dar succesul pe care l-a avut cu cele două producţii parodice «BUDAI BEER» şi «BUDAI BEER RILOUDID», l-a făcut să se gândească serios la o carieră în film.
În prezent absolvent al UNATC, specializarea Regie de Film şi Televiziune şi are în vedere admiterea la master la aceeaşi specializare.
De asemenea, Tudor a fost beneficiarul grantului STEPDOC 2010, acordat de Fundaţia Raţiu din Marea Britanie, tinerilor realizatori de filme documentare.

Curriculum Vitae (pdf)
Get the Flash Player to see this player.