un film de Alexandru CALCAN
Un film care împinge limitele unui student dincolo de uşa unui apartament - La Mulţi Ani!

Sinopsis

Să fie oare o surpriză sau greşeală de tipar dintr-un mandat de arestare? "La Mulţi Ani!" - o scurtă comedie marca Alexandru Calcan,  cu  sprijinul   MediaLab  şi  Cătălin  Saizescu,
ce-l "reţine" pe Dan Condurache sub cătuşele celor de la antitero.
LA MULŢI ANI!

"The best of what you do is you!"

Alexandru CALCAN

 

Get the Flash Player to see this player.
Alexandru CALCAN
Născut pe 03.10.1988 în Iaşi. Am urmat studii de filologie bilingv la liceu, însă din totdeauna am fost pasionat de ştiinţă şi tehnică.
Încă de mic, regizorul James Cameron a avut un profund impact asupra mea, astfel personajul Terminator m-a determinat să fiu mai puternic, iar atitudinea domnului regizor, studiată din making-of-uri, să contureze ideea de lider artistic.
Pot spune că am avut o educaţie vizuală de când m-am născut, iar dacă stau bine şi mă gândesc, o primesc şi acum de la părinţii mei, care sunt doctori şi ingineri.
Momentan am terminat facultatea de film Hyperion sub îndrumarea domnului profesor, regizorul care a jurat credinţă comediei râmâneşti, Geo Saizescu.
Pentru mine, MediaLab a însemnat o rampă de lansare, o posibilitate de a avea o adevărată echipă, profesionistă, de film, care să fie condusă de visele mele.

Curriculum Vitae (pdf)
Get the Flash Player to see this player.