un film de Bogdan CIUBOTARU
Până la urmă e mai bine ca el să traiască...
dar să rămână despărţiţi pentru totdeauna...?

Sinopsis

O femeie se trezeşte într-o lume cu totul necunoscută, într-o atmosferă apăsătoare şi incoloră. Este dezorientată şi nu înţelege ce i se întâmplă. Zăreşte oameni pe care nu i-a vazut niciodată. Cu toate că nu are o direcţie clară, femeia pare să caute ceva sau pe cineva. După o căutare îndelungată, femeia zăreşte chipul unui bărbat ce îi pare cunoscut. Se apropie unul de celălalt dar după câteva secunde bărbatul dispare. Femeia pleacă dezamăgită până când bărbatul îşi face din nou apariţia. Cei doi reuşesc să se atingă, se îmbrăţişeze, iar când totul pare să fie în ordine, bărbatul dispare din nou. În acelaşi timp, pe o şosea, un echipaj al ambulanţei resuscitează un bărbat ce pare că şi-a revenit la viaţă.NOAPTE ALBĂ

"Un film fără vorbe, dar cu imagini care vorbesc. Este o poveste fantastică, poate un pic ciudată, într-o lume pe care nu o înţelegem.
Finalul ne aduce cu picioarele pe pământ, la propriu şi la figurat, şi realizăm că tot ce am văzut anterior, se concretizează. Vedem o dramă dar în acelaşi timp şi o urmă de speranţă.
"

Bogdan CIUBOTARU

 

Get the Flash Player to see this player.
Bogdan CIUBOTARU
Născut în Comăneşti, judeţul Bacău iar ulterior urmează şcoala generală şi liceul în localitatea Moineşti.
În timpul liceului practică sport de performanţă, ciclism. În scurt timp ajunge campion al României la ciclism cross-country juniori. Din lipsa suportului material este nevoit să abandoneze sportul.
Intră într-o trupă de rock, unde cântă la chitară bass. După un an devine producător muzical pentru mai multe trupe locale. Compune melodii şi piese instrumentale cu care participă cu succes, la numeroase festivaluri naţionale.
Din anul 2001 se stabileşte în Bucuresti, unde începe să lucreze în televiziune.
Primul job este de cameraman la postul muzical MTV. Mai târziu lucrează ca editor imagine la OTV. Urmează postul de producător al unei emisiuni auto la N24. În acest timp devine membru în juriul "Maşina Anului în România".
În 2007 înfiinţează o firmă de producţie cinematografică cu care realizează reclame, documentare, scurt-metraje, filme de prezentare.
Din 2008 urmează cursurile Facultăţii de Arte, secţia Regie de Film şi TV, din cadrul Universităţii Hyperion. Cu filmele realizate în cadrul facultăţii, participă la numeroase festivaluri interne şi internaţionale.

Curriculum Vitae (pdf)
Get the Flash Player to see this player.