un film de Mihai FILONEANU
Pune-ţi ochelarii şi alergă cu noi.

Sinopsis

Un bărbat înarmat este urmărit de către doi poliţişti până în incinta unei grădiniţe, unde lucrurile iau o întorsătură surprinzătoare.
MARATON

"Maraton este un film care îmbină armonic acţiunea simplă cu tehnica 3D complexă şi detaliată. Numele filmului are ca substrat dorinţa de autodepăşire, evidenţiind totodată şi întrecerea acerbă care există şi se va amplifica în industria 3D. "

Mihai FILONEANU

 

Get the Flash Player to see this player.
Mihai FILONEANU
S-a făcut remarcat pentru prima dată în Ploieşti, la cursurile de cinematografie şi artă fotografică pe care le-a absolvit în anul 2007. Şi-a început perfecţionarea în anul 2008 când a fost admis la Facultatea de Arte, specializarea imagine de film şi tv din cadrul Universităţii Hyperion. Tot atunci a fost operator şi coordonator de echipă la Festivalul de Film One World Romania. Un an mai târziu a filmat "Ursul de la Dărmăneşti", "Sculptorul", dar şi videoclipul melodiei "Beautiful Lover". În 2010 a filmat "Duminica neagră" premiat în acelaşi an pentru "Cel mai bun film documentar" la festivalurile Hyperion şi Toamnă la Voroneţ. În 2011 a obţinut media 10 la examenul de licenţă în specializarea imagine de film şi tv.
În ultimii doi ani de facultate a făcut parte din cei 24 studenţi selectaţi în proiectul "MediaLab – Laborator de formare a competenţelor practice şi transfer de know-how în industria media", în cadrul căruia a participat la 9 sesiuni de dezbateri şi instruire susţinute de experţi practicieni internaţionali şi naţionali în domeniile media, management, managementul proiectelor, antreprenoriat, consiliere şi orientare profesională. Tot în cadrul proiectului a realizat imaginea pentru două filme "Noapte Albă" – digital, filmat cu RED One şi "Terminus" – peliculă, filmat cu Arri 535B şi totodată a semnat regia şi imaginea la filmul "Maraton 3D" – realizat în format stereoscopic 3D.

Curriculum Vitae (pdf)
Get the Flash Player to see this player.
Get the Flash Player to see this player.