un film de Diana MUNTEANU
Aruncă mingea şi fereşte-te de ea. Încearcă să îţi loveşti adversarul pentru a câştiga, dar încearcă să eviţi să fi lovit deoarece vei pierde.

Sinopsis

Ileana este o femeie de 40 de ani care încearcă să-şi repare căsnicia. Într-un weekend petrecut împreună la munte însă, toate planurile par să i se prăbuşească. Fără să vrea, e pusă faţă în faţă cu o decizie importantă.
RAŢELE ŞI VÂNĂTORII

"Motivele care m-au împins să fac acest film au legătură în primul rând cu mine însămi şi ce mă interesează în momentul de faţă să înţeleg. În fond, cinema-ul este un mijloc de autocunoaştere, un instrument de cercetare a vieţii. Iar unul dintre lucrurile care îmi ocupa spaţiu în minte în ultima vreme este situaţia aceasta de suspendare. Momentul acela de dinaintea luării unei decizii, nesiguranţa aceea care dinamitează toate structurile consolidate ale vieţii de până atunci. Nu ştiu unde am citit că "viaţa este ceea ce se întâmplă în intervalul de timp în care trecem de la un plan la altul."

Diana MUNTEANU

 

Get the Flash Player to see this player.
Diana Munteanu
Născută pe 5 iunie 1989 şi crescută (1,75m) în Braşov.
Absolventă a Colegiului Naţional "Andrei Şaguna", secţia mate-fizică din voia Domnului (Ciupală în special).
Admisă la U.N.A.T.C. regie film după 4 luni de văzut filme, 3 săptămâni de admitere şi 2 chefuri monstru. Multe nopţi la etajul 3, dimineţi cu doamna Radita şi probleme la sunet. Trei sau 4 exerciţii terminate şi toate filmele mele nefăcute. Cafea şi ţigări, ţigări şi cafea. Interzis accesul în facultate după orele 22. Covrigei vanilaţi. sunat actori. momentan, abonatul vodafone...Papi. One. Cai verzi. Ispas. Iulia. David. Boro. Adina. Luli. Sopti. Doru. Miki. Boto. Tones. Licenţă.

Curriculum Vitae (pdf)
Get the Flash Player to see this player.