un film de Radu NUŢĂ
O echipă pierde o cameră,
dar câştigă un film.


Sinopsis

Camera unei echipe de filmare este furată de către un copil. Ajuns într-un teatru de vară părăsit el descoperă o altă lume.

TEATRU DE VARĂ

"Scenariul filmului Teatrul de vară a avut mai multe variate de-a lungul procesului său de creaţie. La baza tuturor a stat totuşi o idee simplă, care sper că reiese din film: inspiraţia filmului vine din viaţă.
Filmul reprezintă povestea unui copil care, în câteva minute de posesie a unei camere video, reuşeşte să realizeze mai mult decât au putut posesorii de drept ai aparatului după ore întregi. Descoperirea pe care copilul o face în interiorul teatrului îl bucura pe micul cineast amator, dându-i oportunitatea să realizeze ceva cu adevărat interesant. Fără să ştie, copilul urmează deviza lui Jean-Luc Godard: "Ia o cameră, filmează ceva, arată-i cuiva!"

Radu NUŢĂ

 

Get the Flash Player to see this player.
Radu NUŢĂ
M-am născut pe 27 iulie 1989, în Bucureşti, pe Calea Griviţei. Printre materiile preferate din şcoala generală şi liceu se numărau limba engleză şi istoria. Am absolvit liceul Teoretic Constantin Brâncoveanu în 2004, specializarea filologie. În clasa a noua am început şi practicarea artelor marţiale de care mă ocup şi în prezent. Astfel sunt membru al asociaţiei de arte marţiale Bujinkan de 7 ani.
Am absolvit în 2011 Facultatea Hyperion, Secţiunea de Regie Film. În timpul facultăţii am realizat documentare de scurt metraj precum De 2 ori 1 decembrie, Stăpânul munţilor şi Katana. Am realizat şi scurt metrajul Poliţist adverbial. Împreună cu Saizescu Cătălin şi MediaLab am realizat scurt metrajul Teatrul de vară în 2011.

Curriculum Vitae (pdf)
Get the Flash Player to see this player.