un film de Nicoleta TĂRĂBĂŞEANU
În artă se fac multe sacrificii.

Sinopsis

O tânără realizatoare de filme trece prin mai multe încercări: primeşte critici negative de la mama sa, primeşte o propunere indecentă de la un sponsor, este ameninţată că va fi dată în judecată. Presiunea este atât de mare, încât tânăra cedează psohic. Ea are o răbufnire isterică, după ce în prealabil leşinase şi alege să întoarcă spatele problemelor.
DREPTURI DE AUTOR

Este un film cu note autobiografice în care am încercat să arăt că trebuie să ai "nervi tari", când decizi să realizezi un film şi oricât ai fi de pregătit, pot apărea situaţii neprevăzute.

Nicoleta TĂRĂBĂŞEANU

 

Get the Flash Player to see this player.
Nicoleta TĂRĂBĂŞEANU
Mă numesc Nicoleta Tărăbăşeanu, am 29 de ani şi cea mai mare realizare pe care o am până în prezent este faptul că am terminat Facultatea de Regie de Film. Îmi doresc să realizez cât mai multe filme pentru că am multe poveşti de spus. Se zice că viaţa oricărui om este un roman, iar eu sunt aici pentru a asculta, ca apoi să repovestesc totul în filmele mele.
Am realizat câteva filmuleţe care au participat la mai multe festivaluri, iar acum îmi doresc să iau şi premii.
În facultate am descoperit cine sunt şi cât de capabilă sunt să realizez filme. În lumea filmului mă simt atât zeu, pentru că decid soarta personajelor, dar şi copil pentru că spun şi ascult multe poveşti.
În prezent lucrez în televiziune, la Antena 2, unde am acumulat o experienţă de 5 ani. Am avut plăcerea să lucrez cu multe vedete, dar şi ocazia să învăţ de la realizatori precum Valeriu Lazarov şi Titus Munteanu.


Curriculum Vitae (pdf)
Get the Flash Player to see this player.